yoshi_tom Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam, http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36910546 Prosze o opinie tego ustrojstwa... wyglada ladnie ale jak jest z wydajnoscia i poziomem halasu? Nigdzie w sieci nic danych technicznych nie moge tego znalesc ani testow :( nawet na stronie tracera nie pisze :cry: Chce kupic takie dwa i wsadzic z tylu takiej obudowy: Prosze o szybkie opinie bo jutro rano chce zalicytowac i odrazu pojsc zaplacic... Na 2 wentylki mam 37zl z przesylka takze wielkiego wyboru nie mam :( Reszta kasy poszla na calego kompa i jeszcze karte sieciowa :oops: pozdrawiam, Yoshi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djluck Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 mam ten sam tylko ze z kolorowymi diodami na obudowie diablo i wg mnie jest za glosny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Głosne to nawet na niecale 5V (na pewno glosniejsze niz Akasa , Coolermaster i to DUZO) imo nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 troszke za pozno :( No nic... zobaczymy jak sie u mnie beda sprawowac :) Najwyzej pojda do smieci :) ps. glosnosc tak bardzo mi nie przeszkadza 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...