ashgan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zastanawiam sie na Epsonem 62 taki nowy model.Co wy na to WARTO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Aha chcialem jeszcze zapytac jak sie maja ceny tuszy w Epsonach chyba taniej niz Lexmark czy Hp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 hyhy no jest taniej z tuszami, ale chyba czarnego tuszu w zestawie nie ma. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Sprzecior kosztuje w REALU tylko 396zeta to chyba warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ja bym brał hp 920 za ok 430 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ja bym brał hp 920 za ok 430 zl Popieram też bym kupił Hp :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ONLY HP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 EPSONA to bym w zyciu nie kupil z 2 powodow. 1. Kartridze z tuszem sa strasznie drogie 2. Jak ci padnie glowica to bedziesz musial calosc odsylac do serwisu. Ja bym kupil Canona albo HP. Canon jest tani w obsludze plus jak padnie glowica to tylko kupujesz nowa. HP za to jest bardzo popularny drozszy i lepszy od Canona jesli drukujesz sporadycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jest tutaj gdzies na forum super topic o drukarkach. Uzyj opcji szukaj. Na serio, mi bardzo pomogl bo jest calkiem do rzeczy. Odroznisz go od innych bo jest dlugi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 JA polecam nowe Canony np. S520. Każdy kolor ma osobny zasobnik. Nieorginalne zasobniki są dobre i tanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...