el_gringo_dado Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A więc kupiłem Anita jak w tytule. Chciałem updatować BIOS. wszystko przebiegło sprawnie. bios sie wgrał, resecik i... na tym dobre sie skończyło. komp już nie wstał. i mam pytanie: czy da się jakoś ożywić tą płyte bez wizyty w serwisie?? słyszałem że można to zrobić przełaczając płyte w recovery mode. aha, dodam że płyta nawet nie postuje. kiedy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m zasilanie to nic się nie dzieje tylko alarm piszczy. da sie to jakoś naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Co pokazuje wyswietlacz POST? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 9.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 BIOS resetowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Kilka razy ale to nic nie daje. płyta nie daje oznak życia, monitor nie świeci, wogóle nawet nie postuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Tia, spotkalem sie z taka plyta z Komputronika, co robila dokladnie to samo. To jest trup. Ewentualnie mozesz przeflaszowac jeszcze raz BIOS na innej plycie i wlozyc ponownie. Moze sie uda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Tylko że wszystko grało dopóki nie updatowałem BIOSu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...