ducat Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Problem dotyczy kompa kolegi, ma on FX 5500 i niestety ma mały problem ... brak tekstur w grze. W szędzie janoszary kolor widac tylko , i gdzieniegdzie tylko widać oteksturowne drzewa. Dodam ze wczesniej był posiadaczem karty Ati i tej grze było wszystko OK. (zmienił gdyz miał takiesame problemy z teksturami pod Ati w innych grach) Czy jest to odosobniony przypadek czy też FarCry i FX5500 już tak, niewiem jak mu pomóc - może jest jakaś łatka czy coś (bo ja na takową nietrafiłem). Jego system to Windows XP SP2 (trochę dziwnie pracuje powiem szczerze), wczoraj chciałem mu zainstalować nowe stery (umnie działają spoko) ale system je odrzucił i nonstop sie resecił. Pomogło dopiero "ostatnie dobre........". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 tweakowane stery-zainstaluj oryginalne(nowe) i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 na strach wyzszych niz 53.03 i nizszych niz 61.45(chyba) występowal u mnie podobny problem na 5200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 FarCry 1.0 - sterowniki 53.03 dodatek FarCry 1.1 - Najnowsze sterowniki :) I porblem zniknie... (w FarCry 1.0 na FXach na sterownikach wyższych niż 5x.xx są błedy z teksturami. ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...