szymon4417 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam, mam teraz w kompie proc 1.7GHz CELERON który chodzi na płycie ECS komp strasznie pomału chodzi i teraz mam takie pytanko :czy jeśli zmieniłbym proca na 2,0 Ghz też celerona i podkręcił na 2,66 to czy zauważyłbym dużą różnicę w szybkości i wydajności, czy może różnica będzie mało zauważalna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 ruznice zaowarzysz jak zmienisz conajwyrzej nawet na najslabszego Celerona D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 ale chyba sie nie da podrecic proca na ECS-ie (ale nie wiem jak sie zachowuja te nowe ECS-y) roznica bedzie jak najbardziej ale tak jak moj przedmowca kup celka D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Niestety :( ale nie zauważysz różnicy :( jakbys jakiego Celerona D 2.4GHz@3.0GHz (no moż nawet bez kreceni) to bys zauważyl albo Pentium 4 Northwooda z FSB 533 i Cachem 512KB TO tak w grach np. :) ALe ba ECS'ie nie sadze ze sie da tak procki kręcic ! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...