ShachMaT Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mam problem .... 3D mark 2003 nie chce się włączyć ponieważ nie moze initializowa Direct3D natomiast Counter-Strike na Direct3D chodzi ale tylko w 16 bitach przy 32 szlak trafia gierke ... Mam Gigabyte Radka 9550 128/128bit nie podkręconego ze sterownikiem ATI catalyst wxp-w2k-catalyst-8-051-040825a-017635C, Płyta główna ASUS P4PE2-X, 512mb ram, WinXP. Czy ktoś potrafi powiedzie co jest nie tak ?? Czy to wina Stera go grafy czy może coś innego ?!? POMOCY !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDas Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 A co sie dzieje dokladnie z tym counterstrike? Nie wlacza sie, a moze gra po wlaczeniu minimalizuje sie do paska zadan? Bo moj kumpel ma taki poble ze gierki w opengl mu dzialaja zawsze (call odf duty np.) a inne czasem minimalizuja sie do paska zadan, a przy wlaczeniu 3dmarka tez wyskakuje ten blad " nie moze initializowac Direct3D". Sam bym sie chetnie dowiedzial co nawala u mojego kumpla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShachMaT Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Dokładnie to samo się dzieje Call Of Duty i wszystko na Enginie Q3 chodzi O.K. to co jest na D3D chodzi tylko w trybie 16 bitów koloru jak jest na 32 bity to minimalizuje do paska (patrz C-S) i wyświetla komunikat "ten tryb jest nieobsługiwany". To po kiego grzyba mam karte która obsługuje D3D i OpenGL ?? EDIT: nie wiem spróbuje ściągnąć stery Omegi ... może to coś da :) podobno są znacznie lepsze od Catalystów i reszty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShachMaT Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Okej .... Omegi 2.5.58 nic nie dały problem się powtarza ... Jeżeli będę musiał zreinstalować system to się poważnie zdenerwuje ... :evil: . Nie chce instalować Omegi 2.5.94 bo są beta ... znowu :evil: ... Czekam na dalszy rozwój wydarzeń ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...