Damekslip Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mam taką płytę główną i 512MB DDR (1x 512). W Sandrze pisze, że maksymalna iloś RAMu do zainstalowania wynosi 768MB. Są trzy sloty, w tym już jeden zajęty. Chciałbym kupić następne 512, co wyniesie 1GB. Ale teraz nie wiem czy nie będzie kofliktów. Czy mogę tak poprostu dokupić i wsadzić? Czy to co pisze w Sandrze to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 www.epox.nl Sandrze bym nie wierzyl... Sprawdz na www producenta..., albo w instrukcji do plyty ile ramu mozesz zapakowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 W instrukcji pisze że można do 3GB. Więc Sandra się nie nadaje, hehe. A poza tym na stronie Epoxa nie ma już (?) modelu mojej płyty; jest podobny - 8K9A7l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Podobny, ale nie ten sam, tutaj najwazniejsza jest najmniejsz literka, czy tez inny znaczek. Pozatym to bardzo prosze na przyszlosc - RTM, a jak bedziesz zadawal podobne pytanie znow to RTFM :P :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Pozatym to bardzo prosze na przyszlosc - RTM, a jak bedziesz zadawal podobne pytanie znow to RTFM Jaa, nie znam twojego "slangu". :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...