jakubkrawiec Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Co oznacza opcja CPU Clock Ratio? Mam taką opcję w biosie i nie wiem do czego ona jest i co zmienia jej zmienienie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 tozto mnoznik kolego ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubkrawiec Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 LOOL! WOOW! :) ! Moja tania, zasrakana itd. płyta ma regulację mnożnika? To nie możliwe! Zaraz sprawdzę, czy ta opcja nie jest zablokowana, czy da się ją zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubkrawiec Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Narobiłeś mi nadzieji! Opcja jest zablokowana (da się zmienić mnożnik, ale nic to nie daje). Trudno :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 bo masz wypasny procek .... what'a L.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 jaka lama :)))) odblokowany mnoznik jest w nielcznych prockach oraz w p4 E od 3.2 wzwyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...