culmen Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mam 2 karty muzyczne w kompie i chcialbym ja obie wyklozystywac. 1. SS na DFI Infinity 2. SB Live 5.1 + Kx Driver Chodzi mi o to by np 1 osoba np. grala i dzwiek byl slyszalny w glosnikach, a ja w tym czasi chcialbym np. sluchac muzy z winampa. Da sie tak?? Przyznam ze jeszcze nie probowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Przyłączam się do pytania. Też mi takie cosik chodzi po głowie. Robił już to kto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja mam muzyczną na plycie i SB Audigy -> bez problemowo wgrałem stery do obu i równocześnie moge odtwarzać ;] Używam tego np gdy rodzice chcą sobie pooglądać jakiś film na TV z kompa [TV-out], a ja sobie dalej moge robić na kompie co chce - COOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a np winamp na czym wtedy gra? albo gry czego uzywaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 W panelu sterowania ustawiasz sobie defaulowe wyjście audio. Dodatkowo często sam program na to pozwala [np. Winamp]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Dzieki jutro bede mial czas nie omieszkam sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 hmmm.. ciekawe.. a nie gryzą się ze sobą??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 u mnie nie - kompletnie zero problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 tylko czy zintegrowana karta np ss nie bedzie sie odrazy sama wyłaczac ja bym chiał ss + audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 sry za niepotrzebny topic ale search mi nie działało :/ dzięki wszytko gdziała, nie gryzą sie ... mam zintegrowaną z c-media i sb 128 pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 no wiec tak mialem sblive, teraz wlacyzlem zintegrowane cos z nf7 i tylko winamp pozwala wybierac w opcjach z czego ma grac cala reszta leci na zintegrowanej. do zint mam glosniki podpiete a do live sluchawki i teraz mam taka zabawe ze musze do sprzetu wlazic i wylaczac urzarzenie zintregrowane i po 5s dziala tylko live ale sporo roboty z tym, macie mzoe jakis pomysl na programik ktory by szybko przelaczal ktora karta jest glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Logan"]macie mzoe jakis pomysl na programik ktory by szybko przelaczal ktora karta jest glowna? A kliknięcie właściwości ikony dźwięku w systrayu nie jest dość szybkie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...