adam2006 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Wiatm Czy ktoś wie czy płyta główna MSI KT6 Delta SR na pokładzie a prockien AMD obsługuje RAM na dualu??? Mam zamiar sobi kupic 2 x 256 mb al niewiem czy na dualu bedzie cykał. Poczytałem instrukcje, na orum i nic konkretnego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 NIE OBSŁUGUJE!!! Dual Channel dla Socket A obsluguje tylko NForce 2 oraz VIA KT880 :P :mrgreen: Czytaj ze zrozumieniem... Wszystko w instrukcji jak byk jest napisane!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2006 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 OK. A jeżeli bym do tej płyty wsadził np. 2 x 256 chodzaca na dualu to by działało?? tylko że na normalnym trybie??? Bo może i płytke se zmienie w najbliższej przysłości. Z góry wiekie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Oczywiscie bedzie dzialalo jako single Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ponawiam prosbe. RTFM!!! :twisted: Jaki problem, zeby nie dzialalo... Po cos sa trzy gniazda i obsluga 3GB ramu? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2006 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 SpiderMAN nie denerwuj się, nie wyszyscy są tak obeznani ja ty. Teraz już wyszstko wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja sie nie denerwuje... Tylko pytasz o rzeczy oczywiste :P Wystarczy wziac te mala ksiazeczke od plyty glownej, a tam wszystko jest jasno wyjasnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2006 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Wziołem tą mała ksiązeczke to ręki i czytałem :-) I sie nie doczytałem. A widzisz dla ciebie to było oczywiste a dla mnie jest teraz oczywiste. Pozdrawiam TEMAT ZAMNKNIĘTY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...