sspedy Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam Mam problem z zalogowaniem do switcha tj. cała konfiguracja (IP, maska itd..) poszła pięknie pod (CLI), ale nie moge się zalogować. Ciągle wywala, że nieprawidłowy użytkownik lub hasło. A przeciez to jest pierwsze logowanie czyli "admin admin" musi działać a tu lipa. Robiłem zerowanie hasła potwierdzał że wyzerowane i znowu sie nie loguje. Może Wiesz jak to zrobić bo mnie już to ostro ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 jedyne co znalazlem na ten temat :( ------------------------------------------------------------------------- console> enable console# configure console(config)# username admin password admin level 15 console(config)# exit ------------------------------------------------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...