CHECK-IT Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam.mam problem. Trza mi schemat znazda Com i PS/2 bo planuje zrobic dzisiaj kabel Męski Com--->PS/2 męski do gpsu.. Ucialem kabel od starej klawiatury wiec mam juz ps/2 a jeden z 2 com wylutowalem ze starej mobo.. Tylko mi schemat potrzebny :> Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 domyslam sie ze elektroda przeszukana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 nie :> Update: Taaa ale nic nei znalazlem.. Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...