turzol Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Mam dylemat co do wyboru karty na tym chipsecie. Mam okazje nabyć kartę Creative'a za 1100 zł , ale słyszałem że ma ona cholernie głośny cooler :? Czy jest to kwestia wszystkich modelów czy może ma ktoś podobne objawy z coolerem? Może ktoś poleciłby mi kartę innej firmy? Co myślicie o MSI lub Asus? Chcę żeby w miarę dobrze się kreciła do poziomu TI 4600. Aha a co myślicie o cenie (sprowadzam ją z zagranicy)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Radek z NVidion podkrecil ja bodaj ze do 300/650mhz!!!. Wiatraczek zawsze mozna zmienic lub puscic na 5V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Cena chyba nie jest zbyt wysoka. Nie jestem pewien ale u nas coś około 1500 (Gainward). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Ok, ale co z wydajnością w stosunku do innych firm (nie licze Gainwarda...) czy znacząco się różnia??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Wiatrak wcale nie jest głosniejszy od innych na ti4400. Inna sprawa, że skutecznie był zagłuszany przez Volcano 478 :P Teraz na V7+ tez jest cicho.. co do kręcenia - u mnie chodzi na 333/666 :) prawdopodobnie trochę zależy od egzemplarza, ale na swój nie mogę narzekac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...