Faramir Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Jesli ktos z was wie czy plyta K7S5A obsluzy dysk 200G to bede wdzieczny za odpowiedz. W tej chwili mam dysk 160G ale pojawily sie bad sectory i chce oddac na gwarancje i dogadac sie zebym doplacil roznice cenowa i wzial 200G tylko nie mam pewnosci czy mi go plyta obsluzy a nie chce zostac zupelnie bez dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Jeśli jest to płyta firmy ECS (tylko takiej znalazłem...) to raczej bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faramir Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Tak to jest plyta ECS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 hmmm :lol: ;-) po upgradzie biosa bedzie dzialac,, z tych z obsluga duzych dyskow polecam honeyX, ,, ze starszych kozystalem zawsze z cheepo ale nie wiedziec czemu nowy wykladal mi kompa na kazdym fsb powyzej 100mhz (wszystkie inne spox 143-147),,, u mnie poprawnie chodzil z samsungiem 1614N 160GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...