kassiunia Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam, dzisiaj to ja mam poważny problem, kurcze podłączyłam moje pierwsze WC i co jedna wielka lipa, pompka nie chce mi zassać wody ,położyłam na książkach aby były rezerwuarek wyżej od pompki i lipa , nie mam już pomysłów a przy okazji pompka cały czas trajkocze"brzęczy" nieby miała być cicha Hydor L25 moze panowie doświadczeni mi pomągą , acha wszystko podłaczone jak należy P.S PLISS HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Nie ma bata, jak nalejesz wody to musi ciagnac :) (no chyba ze weżu jest powietrze i nie dochodzi woda to raczej nie zassie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Hehe.. panowei z innego forum już tej Pani pomogli... A raczej prubowali... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 powietrze w układzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Wygląda to tak, jak by pompka po prostu nie startowała tylko terkotała w miejscu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a moze cos blokuje wirniczek albo woda plynie tylko nie widzisz tego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Jakieś zdjęcia?? Podejrzewam złe ułożenie otworu wlewowego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Już doszłam ,popełniłam błąd przy podłączeniu wlot ,wylot , wilekie dzięki , później opisze szczególowo co i jak, teraz sprawdzam szczelność układu,i widzę że do bloczku ,potrzebuję cybanty ,pompka na początku mnie przeraziła buczeniem, i się wkurzyłam ale po właczeniu i wyłaczeniu cisza , w końcu jutro tylko po śrubki i cybanty i montoanko, napiszę poscik, i zrobię fotki Pozdrawiam wszystkich którzy mi pomogli "WIELKIE DZIĘKI MISIE" Cytat z innego forum... Więc nie musicie się już wysilać.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...