-[rYu]- Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam Wszystkich :) Mam pytanko czy KTOKOLWIEK próbował wpakować kompa do piecyka gazowego ?? :D bo mam jeden taki stary termet i myśle ażeby usunąć ocieplenie z niego i zmieścić tam płyte główną z resztą a kable pociągnąć rurami od gazu i wody ażeby to jakoś elegancko wyglądało o ofcorse zawiesić go na ścianie i pomalować go w ognie ;P a w dysze wpakować pare diod czerwonych tak aby wyglądało to jakby się palił i dodatkowo zrobić tunel powietrzny od proca (pentagram QC-90 cu) i puścić rure w góre tam gdzie jest standardowo wylot z piecyka :) Co wy na taki zwariowany pomysł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Nie pytaj, tylko rob. Zawsze liczy sie inwencja tworcza :) Mysle, ze cos z tego fajnego moze wyjsc. Zaczynaj kroic, szlifowac.. i pokazuj jak Ci idzie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Pomysł podoba mi się i jest bardzo orginalny. Bierz się do roboty, napewno wyjdzie coś z tego bardzo fajnego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja już o tym myślałem od dawna (podczas kąpieli bo mam piecyk nad wanna) ale raczej ja bym sie za to nie zabrał, ale pomysł bardzo dobry wg. mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[rYu]- Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Hehe :P spox w ten wekend będą pierwsze foty :) wiec szykujcie się na przeróbke Termeta 0089 :) zobaczymy co mi z tego wyjdzie ?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon92 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 moze wyjsc fajnie ale pamietaj ze wszystkie kable moga ci sie nie zmiesicc w rury od gazu i wody :wink: ale bedzie spox jak bede ci pomagal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 hehhe niezly pomysl, ale gdzie te kable mam nadzieje, z enei beda wystawac gdzies zza pieca? gniazdko najlepiej miec w takim wypadku tuz za piecykiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 dobry pomysł powodzenie Ci życze i czekam na pierwsze foty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 dobry pomysł powodzenie Ci życze i czekam na pierwsze foty :D 1218267[/snapback] no to sobie poczekasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 :D jaki pesymizm. A może akurat mu sie uda zrobic i wmairę szybko i będą fotki, trzeba wierzyć. BTW ja też niewierze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 :mur: :mur: :mur: :lol: :lol: :lol: BUAHAHA, pomysl chory... Czekamy na realizacje :P :oops: :razz: :unsure: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...