Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Jakie macie Dyski ?

Jakie macie Dyski ?  

1. 1. Jakie macie Dyski ?

• <10 GB
      4
    • 10 GB
      1
    • >10 - <20 GB
      4
    • 20 GB
      14
    • >20 - <40GB
      6
    • 40 GB
      31
    • >40 - <60GB
      5
    • 60 GB
      11
    • >60 - <100GB
      16
    • >100GB
      9

Rekomendowane odpowiedzi

a jak mam 40 i 80 to co mam wybrac :)))) ????

40+80=120 :) wiec skup sie i pomysl :lol: :wink: chyba dojdziesz do tego ktora opcje wybrac

bez sensu, w koncu ma 2 dyski, a ty o rozmiar dyskow pytales , a nie o laczna pojemnosc 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak mam 40 i 80 to co mam wybrac :)))) ????

40+80=120 :) wiec skup sie i pomysl :lol: :wink: chyba dojdziesz do tego ktora opcje wybrac

bez sensu, w koncu ma 2 dyski, a ty o rozmiar dyskow pytales , a nie o laczna pojemnosc 8O

albo niech zaglosuje 2 razy :) widze ze ta ankieta jest za trudna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mam Seagate B. IV 40GB więc głosowanie poszło gładko.

Kiedyś miałem świętej pamięci IBM 46GB 7200rpm z 8MB cache(jush oznaczenia nie pamiętam).

Mówie iż popsuty został z mojej winy, bo niektórzy mogliby se skojarzyć z trefnymi HDD IBM`a... a żałuje bardzo bo mimo iż był nieco głośniejszy to jednak szybszy i pojemniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mam Seagate B. IV 40GB więc głosowanie poszło gładko. 

Kiedyś miałem świętej pamięci IBM 46GB 7200rpm z 8MB cache(jush oznaczenia nie pamiętam). 

Mówie iż popsuty został z mojej winy, bo niektórzy mogliby se skojarzyć z trefnymi HDD IBM`a... a żałuje bardzo bo mimo iż był nieco głośniejszy to jednak szybszy i pojemniejszy.

Ja mam Seagate BIV 60GB, IBM 15GB 5400RPM ATA 66 i IBM 46GB 7200RPM ATA 100, no i jeszcze bardzo starego Seagate 1GB Pio4.

Ciekawi mnie to co napisałeś o IBM 46GB (to mój drugi, bo pierwszy był z wadliwej serii :evil: ), że jest szybszy od Baraacudy IV, bo u mnie jest odwrotnie, ale może mam inny model (nie wiem ile ma cache'u).

Czyli w sumie zebrało mi się 122GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam baracude 60 i..IBm 30 ktory sobie siedzi drugi tydzien w serwisie jush po raz drugi:/ myslalem ze juh nie ma ich na skladzie i dostane jakas 40 a tu..zonk widze ze maja(na komputrniku napisane:wyprzedaz magazynow ibm czyli maja...zanczy nie qpowany w komputroniku tylko skoro tam maja no to jeszcze jest) takze czekam az przydzjie nastepny cyzli w sumie 90;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wczoraj sprawilem sobie prawdziwego smoka:

WD800JB

8MB cache i dzizas jak to smiga :twisted:

niestety sprzedalem wlasnie kompa i nie mam na razie na czym doglebniej przetestowac tego dyska.

do tego mam w zestawie 40GB szybkiego Maxtora, w kieszeni siedzi sobie skromne 20GB. czyli troche tego jest.

jednak musze tu zauwazyc ze im wiecej ma sie przestrzeni dyskowej - tym bardziej przyrasta wskaznik lenistwa a jeszcze bardziej podnosi sie wskaznik maniakalnego zbieractwa i chomikarstwa 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...