Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam maly dylemat :( Przed swietami planuje zakupic karte graficzna . Poczytalem poprzegladalem forum i mam WIELKI metlik w glowie . Zglupialem nie wiem co kupic :oops:

Wszystko zaczelo sie od radeona 9550xt do grforce 6800 :twisted:

Co do tego geforca nie bede napweno mial tyle kasy .Wiec tak mam takie 3 warianty :

I Radeon 9800SE 128mb/256bit modowalny 680 zl

II FIC Radeon 9800XT 256MB/256bit 902 zl

III Geforce 6600GT 128mb/128bit 845zl

Zalezy mi na czasie bo juz na swieta chcialby pograc w nowsze gierki :) Wiem ze was tematy "Jaka karte graficzna kupic" denerwuja ale ja juz nie mam wlasnego zdania co do wyboru grafy :( . Zalezy mi na dobrych wrazeniach z gier i wydajnosci no i podkrecalnosc :twisted:

Prosze o wasze opinnie i nie radzcie mi przeszukiwac tak opszernego forum :cry:

Licze na wasza pomoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ma 128mb ramu, a to w wyższych rozdzielczościach z aa i af już może przeszkadzać :/ Ja bym brał 9800xt, chociaż coś mi śmierdzi z tą ceną, imo 900zł za nówkę tej karty jest mało realne. Najlepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś takiego w tej cenie (niewiele wyższej, 100zł):

http://www.computer.istore.pl/sklep,740,10...n,143040,0.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Asus, ktorego zaproponowales tez ma 128MB RAMu, a zaryzykowalbym teze ze jeszcze bardziej niz 6600GT sie nadaje do grania z AA i AF w wysokich rozdzialkach :)

A te 128MB chyba az tak bardzo nie przeszkadza, dopiero w bardzo wysokich rozdzialkach.

Po wiecej informacji o 6600GT AGP zapraszam tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie popieram kamilwrc. Jest sporo lepszy od 9800xt, a nawet ciut tanszy :)

Dobra, już Cie lubie :roll:

A 128bit trochę zwalnia karte... za to ma spore taktowania :twisted:

Tylko teraz mam nadzieję że dozbieram do 6600GT... 8xx zł to trochę za dużo jak dla mnie ale spróbuję sprzedać co się da :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...