jeffik Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam Mam pytanie do forumowiczow majacych wlasnie ta karte i zainstalowany na niej silencer. Interesuje mnie jakie temperatury rdzenia pokazuje Wam super program V-tuner (wiem ze sie nienadaje ale tylko on pokazuje temperature). Chcialem sobie porownac wyniki bo wlasnie go zalozylem i nie wiem czy spelnia dobrze swoja role :). U mnie temperatury te wynosza 41*C w windzie i okolo 50 po wyjsciu z gry. Karta podkrecona na 531/630. Komp stoi w biurku takim z miejscem na komputer i nie ma zbyt dobrego obiegu powietrza wiec zdjalem boczna scianke :E Dzieki za odp pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja miałem 38-39*C w windzie. Wystarczy jak wyciągniesz śledzia pod kartą, bo jak otwierasz budę to powietrze stoi w miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...