Miravo Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Szukam V-Moda do mego nieszczęsnego GF FX. Ze względu na to, że się słabo podkręca, a i tak neidługo czekać będzie na mnie nowa karta 8) chcę by "bydlak" zapamiętał mnie na długo :lol: Pragnę mu zwiększyć dovoltowanie i wycisnąć z niego siódme poty :twisted: Ma ktoś jakieś pomysły?? Interesuje mnie V-Mod ołówkowy, ewentualnie przez Bios, by nie bawić się lutownicą bo jeszcze się poparzę :wink: Mój nieszczęsny model to: GF FX 5600 256 MB Ram (5 ns Elixir :cry: ) firmy Palit, taktowania to rdzeń 325; pamięci 400 :x ) Z góry thx za wszystkie odpowiedzi :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Nikt na Tweaku jeszcze owego nie opisał... Moze zapytaj się ludzi z TYCH topiqów czy już znaleźli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...