tMQ Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 hmm poraz pierwszy wybrałbym asusa, abit ma zamieszane opcje w biose, to juz nie bx133 (czy be6...) :-( w asusie jakos tak łatwo mi się ustawiało wszystko a w abicie... poronone te soft menu i malo opcji... asus - brawo! ciekawy jestem waszych opini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Mi polecicli Abita. Chociaz do zakupu pozostalo mi troche czasu (jakies 2 wyplaty ;)) to z przyjemnoscia obejze dyskusje - moze mi sie odwidzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 to juz bylooooooo..... tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Jakie zamieszane opcje w biosie w Abicie.Weż sie za Szachy bo ustawienie optymalne Abita jest banalnie proste a jak tobie sprawia problem to kiepski jestes.A co do Asusa to ma troche mniejsza wydajnosc i jest mniej dopracowany.Minusem Abita jest tylko to syfne Ac97 a w Asusie masz ograniczona przepustowosc pamiatek co jest do wyeliminowania programem i815tweak. Bawilem sie kiedys asusem na moim procku i wcale tez nienajlepiej sie kreci na nim wiec niezamienil bym mojej ST6 na gorszego asusa nawet jakby mi do niego dopłacali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Heh, soft menu III w abicie to najlepszy i najlatwiejszy sposob na podkrecanie. POLECAM ABITA ST6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ABIT ST6 RuLeZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ABIT ST6 RuLeZ hehe a kto Ci tego Abita polecił :D sam go mam i też polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Cinos :--))))) my master hehe pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 hehehe mnie by dało tylko do myslenia to gdybym mial za te sama kase abita st6 i asusa z raidem a tak to wybieram to co mam :) PS: jak nie wiesz czegos w biosie abita to powiedz to pewnie ktos cos poradzi, to chyba nie takie trudne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 No ale mnie zrozumieliscie :-) Chodziło mi o to z tym SoftMENU że porównując do tego z bx133 to jest strasznie ubogie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...