Skocz do zawartości
tMQ

abit st6 vs asus tusl2-c

Rekomendowane odpowiedzi

hmm poraz pierwszy wybrałbym asusa, abit ma zamieszane opcje w biose, to juz nie bx133 (czy be6...) :-( w asusie jakos tak łatwo mi się ustawiało wszystko a w abicie... poronone te soft menu i malo opcji... asus - brawo! ciekawy jestem waszych opini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie zamieszane opcje w biosie w Abicie.Weż sie za Szachy bo ustawienie optymalne Abita jest banalnie proste a jak tobie sprawia problem to kiepski jestes.A co do Asusa to ma troche mniejsza wydajnosc i jest mniej dopracowany.Minusem Abita jest tylko to syfne Ac97 a w Asusie masz ograniczona przepustowosc pamiatek co jest do wyeliminowania programem i815tweak. Bawilem sie kiedys asusem na moim procku i wcale tez nienajlepiej sie kreci na nim wiec niezamienil bym mojej ST6 na gorszego asusa nawet jakby mi do niego dopłacali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe mnie by dało tylko do myslenia to gdybym mial za te sama kase abita st6 i asusa z raidem a tak to wybieram to co mam :)

PS: jak nie wiesz czegos w biosie abita to powiedz to pewnie ktos cos poradzi, to chyba nie takie trudne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...