zielony_I Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Takie pytanko - w zasilaczu tagan 380 jest osobna "stabilizowana" tasma-linia do podlaczenia bądz vga, badz hdd. Czy vga (w tym przypadku 6800 galaxy) podlaczac bezposrednio tzn - wejscie na grafice- zasilacz, czy poprzez przejściówke dodana do karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 chyba lepiej pod ta linie podpiac HDD a grafe pod "zwykla" albo wrzuci rozgaleziacz (ta przejsciowke) na ta linie stabilizowana i podpiac karte i HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja bym podpial pod ta specjalna tasme tylko grafe i to bezposrednio :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja bym pial dyski na stabilizowana tasme, w sumie to na nich gromadzimy swoje dane i im nalezy sie spora uwaga zeby mialy komfortowe warunki pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_I Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 chemiczny_ali -> Wlasnie ja mysle o tym samym ;) coby bezposrednio ta karte podpiac - ale gdzies czytalem ze jak sie bez tych przejściowek dolaczonych (9800,6800,5900 series) podpinalo karty to sie psuly ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 przecież tagan nie ma dodatkowych linii napięciowych,a ta osłona ma eliminować zakłócenia ponoć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...