mongothealien Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 na forum ktoś zapodał linka do sklepu firmy conrad, przeglądałem sobie ich ofertę i co widze 8O ... zresztą zobaczcie sami : http://www.conrad.pl/?art=974465&back=list fajna cena i max dokładny opis - nic tylko kupować !!! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Nie widze w tym opisie nic smiesznego :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 P III a taka cena :) no no :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Qrde no szkoda że nie mam kasy. BTW ROTFL :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Mnie taka cena P3 nie dziwi (o ile tylko obrazek pasuje do ceny ;)). Tak sie jakos zamieszalo na rynku ze Celerony zostaly w low-end, P4 (niby nastepca P III) zamiast byc na topie wyladowal w "mid-range" a P III to swego rodzaju model flagowy, kafelek dla burżujow ;). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Huhu biorę dwa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...