Husja Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mam plyte glowna pod pentium I i gdy wyloncze komputer wylancza sie zegar gdy wlacze komputer ponownie zegar rusza z miejsca gdzie stanol tak jakby podczas wylaczonczenia komputera zegar stal w miejscu, czy to moze byc spowodowane??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 no jest juz stary i może potrzebuje odpocząć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husja Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 mozliwe :roll: ale czy ma ktos jakies pomysly co do rozwiazania tego problemu? :cry: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Moze bateryjka do wymiany? Ustawienia BIOS'u ci pamieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husja Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 tak, ustawienia pamienta... wkoncu zegar sie nie resetuja tylko wlancza w miejscu w ktorym byl wylaczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husja Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 pomocy, czy nikt nie ma jakiegos pomyslu co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 U mnie wystepowal ten problem - pomoglo mi wyciagniecie baterykji i wyczysczenie jej oraz jej 'gniazna'.. - troszke tez nagialem blaszke przytrzymujaca, aby lepiej trzymalo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...