Maniek89 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 zalozylem ten temat poniewaz mam problemy z widowsem Xp poniewaz gdy cos wlacze lub nie po 5min komp mi sie resetuje albo pojawia sie blue screen z dopiskiem PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA przez ten blad nie moge wlaczac zadnych gier bo komp po 5 min grania sie resetuje czytalem topiki na TWEAKU o problemach z blue screen i oto lista zeczy ktore robilem zeby sprawdzic co jest tego przyczyna: 1 format dysku(nie pomaga!!!) 2 inny windows(nie pomaga!!!) 3 procek krecony czy nie to samo:( 4 karta nie krecona czyszczona alkoholem:] 5 ramy sprawdzone wszystko z nimi ok!!! 6 zmiana tasmy termoprzewodzacej na procku nic nie dala 7 zasilacz kolega przyniusl swoj i na jego zasilaczu komp nawet 5min nie wytrzymal(to samo:() 8 dysk bez badsektor dla pewnosci pozyczylem od kolegi jego dysk sformatowalem i na tym nowym dysku to samo:( 9 resetowanie biosu nic nie dalo 10 zmiana w biosie ramAGP z 128 na 64 takze nic nie dala 11 na innych kosciach ramu to samo!!!!!!!! 12 antywirus wylaczony tak jak mi kazali na topikach bo to on moze byc przyczyna poraszka dalej to samo a pozatym nabawilem sie jeszcze paraoma wirusami 13 HELP nie wiem juz co moge jeszcze zrobic brak mi pomyslow kazdy informatyk jak ide do niego z kompem rozklada rece nie wiem corobic:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( W was ostatnia nadziej!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zanieś płytę główną do serwisu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 na poczatek chcialbym spytac czy masz do xpka najnowsze laty itp? najlepiej sp2. polecam do karty raficznej zainstalowac te najnowsze omegi. czesto na radkach dzieje sie takie jajca bo sa zle stery. www.omegadrivers.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 na poczatek chcialbym spytac czy masz do xpka najnowsze laty itp? najlepiej sp2. polecam do karty raficznej zainstalowac te najnowsze omegi. czesto na radkach dzieje sie takie jajca bo sa zle stery. www.omegadrivers.net wiedz tak mam win Xp bez service packow bo myslalem ze to przez nie ale jest nadal to same bez nich a sterowniki mam omegi 2.5.90 beta wczesniej chodzilo wszystko na nich dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a do czasu pojawienia sie restartów instalowales jakies oprogramowanie stery nieznanego pochodzenia? przypomnij sobie bo to wazne. Co do windowsa to jednak proponuje zainstalowac Sp2 i potem jeszcze raz przeskanowac kompa ad-aware + antywirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 No a ja bym pozyczyl od innego kolegi jakis firmowy zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...