davidian Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Witam ! Czy ktorys z forumowiczow uzywa wlasnie tego typu maszynki do golenia?? Przymiezam sie do zakupu wlasnie tego modelu jednak chcialem poznac opinie uzytkownikow:)Czy mozna ja myc pod biezaca woda??Bo z tego co widzialem ma ona ten specjalny system czyszczacy?? A moze macie jakies typy maszynek ktore polecacie?Jedyny wrunek musi byc WET&DRY :) Pozdrawiam Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 davidian, zapyta xor`a z forum. Ostatnio rozmawialismy wlasnie o dokladnie tym problemie. Ja mam maszynke Braun Freeglider. Przez Twoja osobe pozwalam mu cytowac swoje wypowiedzi bo szczerze mowiac nie bede sie powtarzal. Po drugie poogladaj moj watek o golarkach. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=481...ight=philishave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Wlasnie mysle nad zakupem ale kwestia zakupu tych plynow 2 sztuki kosztuja 40 zeta.Jeden wystarczy na 30 cykli (nie jest to za oplacalny interes. Bylem w MM ale maly wybor jest :( dwie czy trzy maszynki :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 O jeju, jakbys zapytal xor`a toby Ci powiedzial, ze ta maszynka nie goli na mokro. Jedyny z modeli Brauna, ktorym sie mozna golic WET&DRY to freeglider 6620 i 6680. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...