Skocz do zawartości
mitas

CYFROWY PRZEDWZAMCNIACZ AUDIO NA TDA8425

Rekomendowane odpowiedzi

UKLAD JEST OPARTY O MIKROPROCESOR TDA8425 I MIKROKONTROLER ATMEL'A AT89C4051.

DLACZEGO WARTO LADOWAC PROGRAM WYKONAWCZY DO RAMU ZNAJDUJACEGO SIE W UKLADZIE STERUJACYM ZAMIAST ODCZYTYWAC INFORMACJE Z FLASHA ZNAJDUJACEGO SIE W TYM SAMYM UKLADZIE :?: :?:

PROSZE O PODANIE ZALET I WAD TYCH DWOCH ROZWIAZAN :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie co do tego przedwzmacniacza audio!! A mianowicie kod laduje do flasha bierzace informacje zapisywane sa do ram w ukl sterujacym natomiast eeprom sluzy do zapisania wszelkich ustawien przed zalaczeniem power off!!jesli moglby mi ktos doradzic co do timingow i czy takie rozwiazanie ma sens a jezeli tak to dlaczego :!: :!: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos ma moze jakies informacje dotyczace tego układu?? czy moze wiecie jak i z czego jest zbudowany??? czy zawiera bramki Schmidta ( nie wiem czy dobrze napisałem) moze ktos z was ma instrukcje obsługi tego shi** ale najlepiej w ojczystym jezyku. Moze znacie adres jakiejs stronki, na ktorej znajde podstawowe info dla laików

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marcin_c_

Jeśli by ktoś miał układ i opis ewentualnie projekt ROZDZIELACZA AV bardzo bym prosił żeby mi przesłał na

poczte.

marcin4866@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi