mitas Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 UKLAD JEST OPARTY O MIKROPROCESOR TDA8425 I MIKROKONTROLER ATMEL'A AT89C4051. DLACZEGO WARTO LADOWAC PROGRAM WYKONAWCZY DO RAMU ZNAJDUJACEGO SIE W UKLADZIE STERUJACYM ZAMIAST ODCZYTYWAC INFORMACJE Z FLASHA ZNAJDUJACEGO SIE W TYM SAMYM UKLADZIE :?: :?: PROSZE O PODANIE ZALET I WAD TYCH DWOCH ROZWIAZAN :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleepy Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 W przypadku tego procka nie widze technicznej mozliwosci przepisania programu z flasha do RAMu. Pojedyncze bajty czemu nie, aczkolwien sens tego tez jest mocno dyskusyjny. Moze uklad TDA7318 wyda ci sie ciekawszy od TDA8425 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitas Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Mam pytanie co do tego przedwzmacniacza audio!! A mianowicie kod laduje do flasha bierzace informacje zapisywane sa do ram w ukl sterujacym natomiast eeprom sluzy do zapisania wszelkich ustawien przed zalaczeniem power off!!jesli moglby mi ktos doradzic co do timingow i czy takie rozwiazanie ma sens a jezeli tak to dlaczego :!: :!: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker_xc Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 czy ktos ma moze jakies informacje dotyczace tego układu?? czy moze wiecie jak i z czego jest zbudowany??? czy zawiera bramki Schmidta ( nie wiem czy dobrze napisałem) moze ktos z was ma instrukcje obsługi tego shi** ale najlepiej w ojczystym jezyku. Moze znacie adres jakiejs stronki, na ktorej znajde podstawowe info dla laików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin_c_ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Jeśli by ktoś miał układ i opis ewentualnie projekt ROZDZIELACZA AV bardzo bym prosił żeby mi przesłał na poczte. marcin4866@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...