Xo0oR Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Hello, Chciałbym poznać opinię profesjonalistów. Jestem redaktorem pewnego serwisu, obecnie przeprowadziliśmy wielki remont - zmianę layout'u, i chcielibyśmy poznać Wasze zdanie. Od razu napiszę też, iż w MENU po prawej dołożymy jeszcze : - Subskrycja - W przygotowaniu - Miejsce na reklamę Wyrażajcie tu wszelkie uwagi, sugestie, krytykę etc. Jeśli możecie zagłosujcie w Ankiecie - cenimy sobie każdy głos. Tak więc - poprzednia odsłona strony - LINK Obecny design - LINK ---------- Pozdrawiam, Do Moderatorów: Bardzo proszę o potrakowanie tego tematu w sposób "ludzki", do takiego profesjonalizmu jak na Tweak.pl jeszcze dużo nam brakuje, więc nie jesteśmy raczej Waszą konkurencją Czekam na wszelkie odpowiedzi. Z góry dziękuję za głosy w ankiecie... Umieściłem ten sam temat w dziale INNE - należy go wykasować z tamtej częsci forum - przepraszam za zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ladnyyyy, skad macie webmastera (php) :P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 podoba mi sie 8) Natomiast nie podoba mi sie logo strony na forum. ( jest "ucięte" ) oraz szerokość tabeli "Ostatni post" ( format daty powinnieneś wybrać krótszy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 czarne, biale, zielone, zolte... takie sobie kolory, a efekt fajny :D (nigdy tak nie umialem :? ) Jedyne do czego sie moge przyczepic, to czesci "najnowsze..." i "ostatnio na forum". Zmien albo zwieksz czcionke, bo taka 1. nie pasuje 2. zle sie czyta w tym rozmiarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 mi sie podoba duża przejżystość i czytelność, natomiast jestem zwolennikiem menu ułożonego po lewej stronie w pionie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Menu po prawej to nasz oryginalny pomysł :) - każdy ma po lewej, hehe. Cieszę się, że nowy layout się podoba. Na dniach pojawi się pierwsza recenzja gry na łamach serwisu - mam nadzieję, że również zajrzycie i skomentujecie :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...