soska66 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jestem poczatkujacym uzytkownikiem Linuxa i chcialbym zainstalowac sterowniki do swojej karty (ktorej nie ma na wykazie w Linuxie). Plik .rpm sciagnalem ale nie wiem co z nim zrobic. Druga sprawa to podobna sytuacja tyle,ze ze sterownikami do Karty Wireless LAN. Czy mam je przegrac gdzies do jakiegos folderu>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale mialem kiedys linuxa :D po prostu klikasz na to dwa razy i wyswietla sie okna instalatora pakietow...... albo mozesz przeciagnac plik na okno konsoli i ona juz sobie z nim poradzi dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 soska66: Poczytaj sobie jakies wprowadzenie do Linuksa i podrecznik uzytkownika dla swojej dystrybucji. Bez podstawowej wiedzy dajacej mozliwosc poruszania sie po systemie (instalowanie pakietow, driverow, podstawowe czynnosci administracyjne) nie masz szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 małe pytanko: chyba nie chodzi o sterowniki 3d? Bo jak tak, to ja też chcę .rpm! ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...