opentany Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Witajcie Mam wlasnie taka plyte i nie wiem jakiego celerona (mam PIV ale nie podejdzie bo to Willmatte :( )pod niego wsadzic :D zeby byl wmiare dobry :?: czym sie rozni celek D od zwyklego gdzie nie ma D :?: PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 bedzie ten chodzic http://allegro.pl/show_item.php?item=36434009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Bierz Celerona D, najlepiej wersja box dostajesz 3 lata gwarancji przynajmniej a wentyl mozna zawsze sobie zmienic. Lepiej kup od kogos innego bo jak widze ten daje tylko 30 dni gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 no ale teb bedzie chodzil :?: i ten chyba jest celek D przeciez jest napisane na rdzeniu procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 to jest celeron D bo ma 256kb cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 a nie wiecie jakie one maja napiecie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 pewnie jak prescott albo 1,3 albo 1,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Bierz P4 Prescott 2.4Ghz - czytaj tutaj (dziś kupiłem takiego: 2.4@3.6GHz) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104672 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 sluchajcie ja kupilem dzis abita IS7-E i nie dziala mi ta plyta , ja mam procesor 1,8 GHz Celeron i nie wiem czy plyta jest padnieta czy procek nie pasuje :( kupilem go rok temu ale pasuje do gniazda itp, a jak wloze go do tej plyty to czarny obraz i nic chodzi plyta ale obrazu nie ma i to nie wina karty graficznej :( HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 mozliwe ze moze nie obslugiwac willametow - bo cos takiego bylo z 865/875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 ale moj procek ma przeciez FSB 400MHz tak wiec nie wiem chyba plyta jest walnięta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie samym fsb procek zyje:)) willamette nie chodzi juz na najnowszych plytkach na intelu 865/875 niestety:)) mususz zmienic proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 no wlasnie ja mam takiego Willmatte i nie chodzi :( (te plyty nie obsluguja takie procki :( ) pichu ile dales za takiego procka :?: mam na oku celka i nie wiem co zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 no wlasnie ja mam takiego Willmatte i nie chodzi :( (te plyty nie obsluguja takie procki :( ) pichu ile dales za takiego procka :?: mam na oku celka i nie wiem co zrobic :( Nie bierz Celeryny , dałem za proca 521zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 to co mam brac :?: jak nie celki, a ma P IV nei mam kasy chyba ze sie ktos wymieni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ja moze dis bede mial celrona D 2,0GHz za 280zł i wiecej kasy nie mam a zreszta nie trzeba mi duzego procka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 TEn Abit nie obsługuje procesorów poniżej 2GHz a jesli to Wilammet to juz napewno NIE :( ! Zmienić musisz procka płytke masz fajną np Celeron D 2.4 Ghz lub 2.53 GHz albo P4 najlepiej 2.4CGhz z HT kręci sie każdy na 3.0GHz bez porblemu a czasami nawet na 3.6GHz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 czyli taki procek podejdzie: Celeron D315 2,0GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ale przeciez mozna podpiac najmiejszy 1,6GHz tak czytalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ale musi byc to northwood co najmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 no tak albo northwood albo presscot ale ja tego Celerona D315 2,0GHz bede mial juz na prescotcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ja tez bede mial tylko ze 2,4GHz ciekawe ile pojdzie :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 a duza jest roznica miedzy opentanego 2,4 a moim 2,26 ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 POZA TYM CZYTALEM NA BENCHMARK.PL ZE TE PROCKI CELERON D 2.26 MOZNA SPOKOJNIE KRĘCIĆ DO 2,8 GHz I PONOC NA STANDARTOWYM WIATRAKU LADNIE ZAPYLA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 spokojnie na nim powinienes wyrobic ze 3ghz jak nie wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 psychol ale po co :) ja wole dac go na 2,6 max po co ma sie bidulek meczyc i grzać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 no i nie bede mial Celerona D 315 :( nie ma w hurtowniach ale za to 320 jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ale jedna wada jest tych celkow strasznie sie grzeja jak sie podkreci i nie wiem chyba nie bede krecil, bo mam tylko standardowy cooler :( chyba ze cos kupie lepszego i zobacze ile wykrece :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 no ja tez mysle nad podkrecaniem dopiero po zalozeniu coolerka bo ten boxowy to pewnie bedzie słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 a ja jade na boxowym. aktualnie 3,3ghz temp w idel ok 38'C stres max 50'C. w obudowie dwa wiatraczki dodatkowe 80mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...