Gifter Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 psychol ja teraz jade na 2.4 Intel Celeron D 320 :) temp w biosie jest rowna 54stopni :) ciekawe ale wszystko pracuje ok :) narazie jestem w fazie testow ale powiedzcie mi czy lepiej posmarowac procka i pasta czy zostawic ta naklejke co jest na wentylatorze boxowym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 zdejmij ten plaster i daj jaks paste termoprzewodzaca np:Ceramique by Arctic Silver, tania i dobra, polecam. po tym powinna ci spasc temperatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 chyba ze tak jak sie ma 2 wiatraki w obudowie, ja mam kompa caly czas nie zamknietego tak wiec chyba bedzie dobrze. Ale raczej nie bede podkrecal bo moj zasilacz nie wyciagnie, mam tylko CRS 300W (a moze jednak) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Yoł dałem paste i nic sie raczej nie zmienilo moze o jeden stopien w dół, tak wiec norma jest miedzy 48 stopni a 52 stopnie i nie idzie wyzej niz te temperatury, ale mysle nad zamonotwaniem wiatraka z boku obudowy, wyciac w niej kwadrat i wstawic moj wiatrak 80mm i bedzie podawal potwierze z zewnatrz wprost na wentylator od procka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ja mam jededen wlasnie na przeciew procesora co podaje zimne powietrze, i drugi u gory co wyciaga cieple powietrze i temp jak podalem wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 no to skoro to daje takie zajefajne osiagi to jak bede mial czasu to zrobie sobie cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 nie wiem czy u ciebie tak samo bedzie, gdyz moj od poczatku sie az tak nie grzal. ale na bank spadnie temperatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a jaka jest granica temperaturowa dla tego procka??? mam nadzieje ze to ze mam miedzy 48 a 58 stopni(max) to jest w granicach rozsądku, bo jak nie to zaczne sie martwic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 luzik proc spokojnie wytrzymuje cos kolo 70 nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 czyli bede kombinowal aby max byl 50 stopni tak dla wlasnego spokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 no dobra a teraz pytanie za 100pkt :) czy jest jakis cooler ktory schlodzi mi tego procka bardzo dobrze i nie bede musial montowac bocznych wiatraków??????? jesli tak to poprsze o wasze sugestie i ewentualnie linki do opisow tych wiatrakow oraz cen :) Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 No tak jak sie ma 2 wiatraki w obidowie to jak najbardziej, u mnie tez bedzie dobrze bo cale zycie komp otwarty :D tylko gorzej bedzie z zasilka bo moze nie wytrzymac, mam CRS 300Wi nie wiem ile ten zasilacz potrafi. Przy drugim kompie to nawet trzyma napiecia tylko nie wiem jak sie zachowa po podkreceniu proca :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...