danrod Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 sPRZEDAŁEM KARTĘ I SZKODA MI BOZBYWAĆ SIĘ RÓWNIEZ RADIATORÓW jak je zdjąć z kości pamieci karty graficznej są to coolermastery aluminowe zamocowane na fabrycznej tasmie- poradzcie i jeszcze jedno jaka teraz karte mam kupić doradzcie mam tylko 600 złociszy wytypujcie co byście na moim miejscu kupili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Firmowa taśma.... Cienki nozyk do cięcia tapet - i do dzieła... Ofkors IMHO.... A co do karty to ... nie chce mi się pisać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 ewentualnie karte zapakowac do worka i do zamrazarki na kilka godzin:D potem radiatorki schodza jak maslo. moza sobie pomoc tez nozykiem tak jak napisal kolega :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...