vegosan Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Witam Ostatnio sprzedalem swoj telefon i przed okres 1,5tygodnia nosilem karte sim w portfelu. Dzis wkladam karte i pisze ze blad i nie chce mi jej odczytać. Mozliwe ze jakas blaszka sie zgniotła czy cos ?? co zrobic zeby znowu karta dzialala? tak z zewnatrz wyglada ze wszystko ok. Moze przemyć spirytusem karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Grunt to nie wpadac w panike. Z tym sprytusem nie wiem czy to coś pomoże. Spróbuj ją przeczyścić delikatnie jakąś miękką ścierką. Jeżeli to nie pomoże to włóż to karte do innego telefonu może masz telefon zepsuty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ale jaki problem - każdy operator wymieni Ci karte za darmo i od ręki :) idź do jakiegoś dużego przedstawiciela i za 5 minut masz nową karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 nie panikuje :P sprawdzalem na 3 telefonach nie jest to karta na abonament tylko normalna na doładowania Heyah. Jak w koncu trzeba bedzie to pojde pewnei do punktu ale dalej czekam na propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Jak po przeczyszczeniu i po wlozeniu do innego trelefonu karta nie dziala to nic juz z nia nie zrobisz. Idz do operatora czy germanosa (chyba) to Ci wymienia (wiem ze jest akcjia z kartami tak-tak'a ze wymieniajaj na nowe za darmo w kilka minut) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...