vobis3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 mam problem gdy wsadzam karte do komputera i go właczam to obraz mi sie nie wyświetla choć na 2 karcie gefroce 4 440mmx 64mb agp 4x chodzi wszystko łądnie obraz działa.Może to jest probelm karty może jest uszkodzona ale w chwili gdy włączam komputer to wydaje kilkaa sygnałó sprawdziłem to i pisze na jedenj ze stron coś tkaiego "1 długi i x krótkich - Błąd związany z wyświetlaniem obrazu. W tym przypadku głębszych informacji można zasięgnąć jedynie u producenta płyty głównej" a płyta to ecs K7S5A i bios ami bios jak ktoś wie na ten temat cos to prosze oszybką odpowiedż z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 A sprobuj zmienic szybkosc AGP z x8 na x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vobis3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 ale właśnie mam agp 4x i nie wiem co mam robić poradźcie mi coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...