Najgorszy77 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Witam ! Zamknęto mój post chyba dlatego że pytałem o to czego wszedzie pełno. Szukałem nawet w piekle i jedynie co sie dowidziałem ze karta ma szyne pamięci 128 bit. Jeżeli ktoś ma jakies spostrzeżenia to proszę o pomoc. Zamówiłem kartę i tylko czekają na potwierdzenie. Wszędzie opisujecie wersje PRO a o sapphire 9800 atlantis nic nie ma. !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Chłopie nie bierz tego dopłac 100 wiecej i wez Pro z 256 bit szyna danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Tylko że tą karte kupuje za 630 zł, raczej nie dostane wersji PRO za 730 zł. Chyba że masz jakies dojścia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Kup modowalnego 9800se za 680zl na allegro znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Panowie. Wiem, że chcecie jak najlepiej ale ja naprawde nie chce sie bawic w modowanie, kombinowanie proszę tylko o wiadomości na temat tej karty. Jak sie sprawuje, czy wyświetla poprawnie, jakie osiągi w 3Dmark03 ( bo miałem od kumpla 9600XT Gigabyte i było 3822), jak kicha to kupie Gigabyte 9600XT Ultra taktowana 550/600. Ale ta 9800 ma 8 potoków tylko ze ram na szynie 128 bit. Sam juz głupieje, bo nie mam żadnej grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 A wiesz w ogóle na czym polega zmodowanie 9800se na PRO? Wystarczy wgrać sterowniki OMEGI... i już... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Coś nie chce mi się wierzyć. Napewno jest jaki kruczek. Jeśli to prawda to którą 9800 mam kupić, tylko sklep mnie intersuje bo faktura potrzebna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 TUTAJ wystawiają faktury VAT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 tylko musze doliczyć wiatrak, zasilacz, i ciekawe czy płyta da rade podnieść napięcie na AGP. ZED ZSZEDŁ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 witrak - jeśli nie kręcisz to ci styknie, jeśli tak to silencer zasilacz- jeśli masz cianki to czy byś kupił tego 9800 od saphire, czy tego XV se@pro to też byś musiał wymienić płyta - hmmm o co chodzi ci z tym napięciem ? Ja tam nie widze żadnych problemów, kupujesz, wkładasz do kompa (jakiegoś w miare dobrego), instalujesz omegi z opcją 9800se=>9800 i cieszysz się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Oki, tylko który "jest w miare dobry" i który zadziała jak 9800 pro przy sterach omegi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37255454 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 I GIVE UP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 I GIVE UP !!!Stary a co Ci chodzi.... moze mamy coś jeszcze do Ciebie zrobić? Np. wybrać płyte główną lub zasialcz... Masz wszystko podane jak na dłoni - nawet link do aukcji.... Kolekcjoner -> Dublujesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Hehe cierpliwi jesescie dzis wyjatkowo :) Najgorszy77 - zazwyczaj jak ktos zadaje podobne pytania na tym forum w nowo zalozonym temacie spotyka go gorszy los :) A co do samego pytania to moge ze swojej strony tylko dodac ze karte jaka oplaca sie kupic za pieniadze ktore checsz wydac jest karta ktora ma 8 sprawnych potokow renderujacych i szyne 256bit. Tym sie kieruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No ale jak gosc sie pyta ktora grafe wziac zeby byly sprawne potoki to mu jeszcze raz podalem :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Dzieki chlopaki. Zrobiliscie mi taki metlik ze na 100% kupuje 6600gt agp. I tu juz nic nie powiecie ze chała. Dzieki raz jeszcze, można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Dogodzić człowiekowi...:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...