Skocz do zawartości
Najgorszy77

Nie ma nic o sapphire 9800 atlantis !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Zamknęto mój post chyba dlatego że pytałem o to czego wszedzie pełno.

Szukałem nawet w piekle i jedynie co sie dowidziałem ze karta ma szyne pamięci 128 bit.

Jeżeli ktoś ma jakies spostrzeżenia to proszę o pomoc. Zamówiłem kartę i tylko czekają

na potwierdzenie. Wszędzie opisujecie wersje PRO a o sapphire 9800 atlantis nic nie ma.

!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Wiem, że chcecie jak najlepiej ale ja naprawde nie chce sie bawic w modowanie, kombinowanie

proszę tylko o wiadomości na temat tej karty. Jak sie sprawuje, czy wyświetla poprawnie, jakie osiągi w 3Dmark03 ( bo miałem od kumpla 9600XT Gigabyte i było 3822), jak kicha to kupie Gigabyte 9600XT Ultra

taktowana 550/600. Ale ta 9800 ma 8 potoków tylko ze ram na szynie 128 bit. Sam juz głupieje, bo nie mam żadnej grafiki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witrak - jeśli nie kręcisz to ci styknie, jeśli tak to silencer

zasilacz- jeśli masz cianki to czy byś kupił tego 9800 od saphire, czy tego XV se@pro to też byś musiał wymienić

płyta - hmmm o co chodzi ci z tym napięciem ?

Ja tam nie widze żadnych problemów, kupujesz, wkładasz do kompa (jakiegoś w miare dobrego), instalujesz omegi z opcją 9800se=>9800 i cieszysz się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe cierpliwi jesescie dzis wyjatkowo :)

Najgorszy77 - zazwyczaj jak ktos zadaje podobne pytania na tym forum w nowo zalozonym temacie spotyka go gorszy los :)

A co do samego pytania to moge ze swojej strony tylko dodac ze karte jaka oplaca sie kupic za pieniadze ktore checsz wydac jest karta ktora ma 8 sprawnych potokow renderujacych i szyne 256bit. Tym sie kieruj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi