e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Wiecie może gdzie tania w W-wie kupić verbatimy?? Jest wersja w opakowaniu slim ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Wiecie może gdzie tania w W-wie kupić verbatimy?? Jest wersja w opakowaniu slim ?? na wge jest pawilonik praktycznie z samymi plytkami , dosyc tanio maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Dzięki pit - tak jeszcze spytam. Po której stronie ulicy ? Tej od strony centrum czy od strony SGH/WGK ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 tej od gusu(wgk/sgh) , jedna z bocznych uliczek takich malych , od razu poznasz , maja same plytki na wystawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ok. THX. Jutro jade na zakupy bo muszę wypalić z 10-20GB danych.... Dysk trza sformatować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Tego tematu nie zauwazylem wczesniej. No wiec u mnie to kiedys bylo tak ze wazne rzeczy na werbatimki a takie tam bzdety na platiniumach albo cos podobrego. Od pewnego czasu uzywam plytek (pewnie niektorzy nie uwierza) FUJIFILM :) i jak narazie z zadna nie mialem problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja kupię Verbatimki ponieważ: - to dobre płytki :D - moja wieża ma problemy z czytaniem CD-R (swoje lata ona już ma), a Verbatimy na niej chodzą bez problemów Powtórka pytania - czy Verbatimy wystepują w opakowaniu Slim czy tylko normalnym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ja generalnie preferuje platinum , krotko: dobre i tanie, wypalilem juz jakies ~5000 i b.malutko sie zrabalo i to glownie z mojej winy :) Powtórka pytania - czy Verbatimy wystepują w opakowaniu Slim czy tylko normalnym??sa verbatimy slimy , widzialem nawet kolorowe :) http://www.ramservice.pl/html/plyty_cd-cennik.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja używam TDK, a jak nie ma to Verbatim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Heh. Kolorowe niekoniecznie muszą być :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 a ja tam w płytkach nie przebieram, kupuje najtańsze z możliwych ... mam płytki LG, Platinum, Dysan, Akoss, Smart Buy, Emtec, Samsung, verbatim, TDK ... i wszystko gra mi na nich oki. Moja wieza ma juz troche lat (ok. 10, raczej wiecej niz mniej) i wszystko odtwarza, nawet music nagrany na CD-RW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja głównie jade na tdk_ach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Do wszystkiego TDK Speed-X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 A ja jade na Akossach, Mediastore (firmy MediaTech) - BARDZO DOBRe I TANIE PŁYTKI, parę Platinum, trochę Esperanza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Dobre są Verbatim'y Pastel Disc i Colour Disc, pierwsze na podłożu TY a drugie Mitsubisi Corp. , za pierwsze płacę ok. 15 pln za 10sztuk slim, a za drugie ok. 20 pln też slim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 yasin - a gdzie kupujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Dvision, Verbatim, TDK - moje ulubione płyty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja kupię Verbatimki ponieważ: - to dobre płytki :D - moja wieża ma problemy z czytaniem CD-R (swoje lata ona już ma), a Verbatimy na niej chodzą bez problemów Powtórka pytania - czy Verbatimy wystepują w opakowaniu Slim czy tylko normalnym?? Ja też używam Verbatimów (jak nagrywam dla siebie, dla innych to wg.życzeń). Co do pytania, miałem wczoraj Verbatima w opakowaniu Slim. Pisało na nim, że 24speed, ale nagrywa z 40 bez błędów (TEAC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 A ja do danych i filmów TDK, a do specjalnych zadań używam czarnych Dysanów, kiedyś używałem Platinium ale mi rozwaliła taka jedno DVD lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marks Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja kupię Verbatimki ponieważ: - to dobre płytki :D - moja wieża ma problemy z czytaniem CD-R (swoje lata ona już ma), a Verbatimy na niej chodzą bez problemów Powtórka pytania - czy Verbatimy wystepują w opakowaniu Slim czy tylko normalnym?? Ja używam Verbatim.Tak np.Verbatim SuperAzo Slim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Jak nagrywam coś ważnego to TYLKO Verbatim / TDK. Natomiast gdy zrzucam filmy i inny chłam to używam cdr-ów za 1zł. Używałem esperanz, akossów,mediatech-ów i mogę pochwalić mediatech-y i zjechać akossy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Platinium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 W moim przypadku: to co akurat jest w hurtowni ;) Idzie tego od cholery na backupy ktore maja przetrwac gora pol roku wiec Platinum, MediaStore i Esperanza. Generalnie nie sa najgorsze, tylko raz z Esperanza mialem w padke ze na szpindlu 2 byly do niczego. Chociaz pewnie z wyjaralka szajsunga albo innego uznanego producenta bylo by gorzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 yasin - a gdzie kupujesz? Pastel'e kupiłem za ok. 15 pln w Macro (to było chyba 13 pln), aż się zdziwiłem że takie tanie i wziąłem 10, a te Super Azo Colour Disc kupuje na wgk, biorę zawsze więcej to mi sprzedają po 18 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Kupiłem te slimy... Wieża odczytyje je :) Heh. Kolorowe niekoniecznie muszą być :wink: Dziś kupiłem jeszcze 10-pack na WGK za... 20zł (mimo, że kolorowe). BTW - kupiłem jeszcze jakieś Titanum do 32x... Ktoś miał ? To nie dla mnie, a miały być jakieś najtańsze... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja z ciekawości wypaliłem ostatnio audio na platinum 40x na 8x i po trzech dniach wieża ma problemy z odzczytem niektórych utworów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demofoner Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Grooby po ile są te verbatimy w tym sklepiku na wge bo potrzebuje w slimach ale taniej niż po 1.60 bo po tyle to u mnie są w miescie a do wawy specjalnie po droższe płytki jechać nie będe... aha mam pytanie czy ktoś nagrywał kiedyś na datexach i co to za płytki bo mam możliwości kupienia po 0.80 za sztuke :) ja nagrywam verbatim w slimie, miech temu nagrywałem na memorexach i na esperanzach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wypaliłem ostatnio 20 płytek Platinum bez żadnych problemów spaliłem 4 Esperanze na 4 jakie wypalałem :( teraz mam jeszcze do wypalenia 20 princo i lecą bez problemu :) nawet nie wiecie jak trudno wypalić 40 płytek na nagrywarce 8x :( poświęce na to chyba cały weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja naszczescie mam pozyczoną nagrywarke 32x... Jedna płytka max. 3:40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja używam platinium i akkos i nie miałem z żadną problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...