ptaku666 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Mam tą płyte od niedawna, i wydaje mi sie ze wentylator na procku chodzi jakos szybciej co za czym idzie głosniej niz na mojej starej płycie. Pozatym jak zaczynam cos robic w systemie słychac jak przyszypsza jeszcze bardziej wentylator na procu, próbowałem zminszyc prędkosci speedafnem ale nic z tego. Czy to jest normalne na tej płycie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 szkoda ze nie napisales jaki masz ten wentylator... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 szkoda ze nie napisales jaki masz ten wentylator...Firma SPIRE model CFA01B2, strona producenta www.spirecoolers.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 podejrzewam ze wentyl nie jest nasmarowany, zakurzony, albo twoja zasiłka daje tak rózne napiecia i to powoduje zmiany predkosci szczerze to sam nie wiem czemu tak moze byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 podejrzewam ze wentyl nie jest nasmarowany, zakurzony, albo twoja zasiłka daje tak rózne napiecia i to powoduje zmiany predkosci szczerze to sam nie wiem czemu tak moze byc wentyl jest nowy, zauwazyłem jeszcze jedna dziwna rzecz na tej płycie: w menadzerze urządzen w zasobach klawiatury jest konflikt : zakres we/wy 0060-0060 - uzywane przez zasoby płyty głownej zakres we/wy 0064-0064 - uzywane przez zasoby płyty głownej klawieer działa OK, a cos takiego jest :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...