BOGDANW Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Mam zasilacz model 235ATX, wymienilem tranzystory diody i kondensatory a na wyjsciu ma tam gdzie 12v jest 4.45v a gdzie 5v ma 2.18v wentylator kreci ale powoli. Czy maja w tym znaczenie scalaki LM339 i TL494? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANW Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Dzieki za zainteresowanie moim problemem, to znaczy ze wymiana tych kosci nic nieda, a schemat skopiowalem i pobawie sie jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANW Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Jeśli to komuś pomorze to wymieniłem dwa scalaki i nic dopiero dwa dni po tym wymieniłem transformator ten największy i zasilacz poszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...