Miravo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Bravo :!: Dobry wybór :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Najciekawsze jest to, że wyczytałem wszystko co było do wyczytaniaw PL necie ;) , poczytałem zachód, założyłem kilka wątków tu i ówdzie... i gdy "cały mądry" położyłem kartę na biurku trafiłem (ponownie) na tekst: http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...o/strona-2.html i ostro sie przestraszyłem ;). Sprawdż liczbe potoków w RivaTunerze - będziesz miał pewność... Jeżeli 8 to PRO a jezeli 4 to :wink: Hehhe..... :) Ale i tak dobry wybór... (ale oby PRO)... kamilwrc--> A na PW do Wojwara nie mogłes tego wysłać....He? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 kamilwrc--> A na PW do Wojwara nie mogłes tego wysłać....He? :?E reklamacje to nie do mnie tylko Leborga. EOT ~!~!~! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...