limal32 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 właśnie co moge jeszcze sprawdzić macie jakieś pomysły teraz pokoleji duron800-sprawdzony w innej płycie ok msi k7t266 pro ? 256mb 266mhz sprawdzona 3svirge sprawdzona seagate 6,4gb sprawdzony cdr sprawdzony chłodzenie procka ok zasilacz ok sprawdzony podłączenia ok cdrom -master hdd slave objaw taki że jak go włączam to poprostu nic kompletnie nic a wcześniej działał i było ok na jakiś czas wyciągłem zasiłke bo moja padła ale już mam chifteca wsadziłem spowrotem i tera nie działa po tym zajściu zasilacz sprawdzałem i ok dodam że kable do płyty ok są dobrze podłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 na jakiś czas wyciągłem zasiłke bo moja padła ale już mam chiftecaByć moze jak padł ci ten zasilacz to zabrał ze sobą płyte gł. bo chyba tylko jej nie sprawdziłeś. Skoro tylko jej nie sprawdziłes to najprawdopoddobniej to ona. Jezeli chcesz mieć pewność to zanieś ją do jakiegos sklepu komp. zeby ci ja sprawdzili i wtedy bedziesz miał pewnośc. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 troszke mnie nie zrozumiałeś zasiłka padła ,ale od kompa co mam w podpisie ,a z tamtago wziołem na chwile zanim mi dostarczyli chifteca z płytą dobry pomysł już dałem chlopakom do kawiarenki ,żeby mi sprawdzili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Miałem kiedyś podobny przypadek. Był sobie starszy komp u znajomego i mialem mu zainstalować wszystko i skonfiguraować. Żeby nie żonglować cd to chciałem podpiąć dysk. Wyciągłem całość spod stolika a w środku tyle kurzu że nie ma za co złapać żeby sie nie ubrudzić. Wystawiam, podpinam dysk i kupa, ciemno i tylko wentyle ruszyły. Jakąś godzinę zajęło mi rozebranie go i wyczyszczenie z kurzu, dopiero potem ruszył i poszło już gładko. Niewiem czy to może być problemem u Ciebie, ale przedmuchaj i wyczyść gniazda na płycie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ajsi - tak czyściłem,choć niebyło aż tak żle ale dzięki za podpowiedż ,każda ważna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...