Slayer Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 O jeee....ulubiony film. Będę miał zajebistą noc dzisiaj :twisted: Brain!!....BRAIN!!!!!!!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 O jeee....ulubiony film. Będę miał zajebistą noc dzisiaj :twisted: Brain!!....BRAIN!!!!!!!!! :P Groont to mnoostfo trupooff ---------> jeaaaaaaaa :mrgreen: lubie takie przed snem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Slayer tylko sie nie wczuwaj , bo jutro bede sie bal na ulice wyjsc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 poniewaz nie lubie glupich filmow to obejze sobie dzisiaj (01/10/2002) filmik na 2 kanale TVP o godz. 22:40 BTW specjalnie nie podaje tytulu - ale tez cos w tym klimacie tyle ze na poziomie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 hehheheheeh tez sobie z przyjemnością oglądne :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 eeee własnie obejrzałem. ale wole jakos drugą częśc - tą na cmentarzu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Trupki są de best :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Jak miło że czwartek mam wolny :) Oczywiście będe patrzył na Noc ŻT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 no dracula byl lepszy !, jak przelaczylem na NZT i zobaczylem klijenta czy klijentke z glowa trzymajaca sie na samym kregoslupie to wylaczylem i poszedlem spac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 no dracula byl lepszy !, jak przelaczylem na NZT i zobaczylem klijenta czy klijentke z glowa trzymajaca sie na samym kregoslupie to wylaczylem i poszedlem spac. ahh... przecież w tym filmie tylko o to chodzi :) spodziewałeś sie czegos ambitnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Dla mnie najlepszym i najbardziej klimatycznym filmem było: ''MARTWE ZŁO'' wszystkie 3-części chociaż ostatnia to istna komedia, natomiast szczytem w horrorze był dla mnie super film: ''MARTWICA MÓZGU'' naprawdę gorąco polecam, tylko nie radzę jeść przed ekranem ani oglądać zaraz po posiłku :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Dla mnie najlepszym i najbardziej klimatycznym filmem było: ''MARTWE ZŁO'' wszystkie 3-części chociaż ostatnia to istna komedia, natomiast szczytem w horrorze był dla mnie super film: ''MARTWICA MÓZGU'' naprawdę gorąco polecam, tylko nie radzę jeść przed ekranem ani oglądać zaraz po posiłku :):):) Ostatnio obejrzałem "Rose Red" (ekranizacja ksiązki Kinga). Całkiem, całkiem, chociaż trochę się dłuży (film trwa 4godziny 8O :) ). Seria "Evil Dead" to faktycznie klasyka gatunku, szkoda że nie widziałem 1 części (ponoć najlepsza). Ostatnio szukam "Dziecka Rosemary" Polańskiego i "Życia pozagrobowego" (gdy obejrzałem to w wieku 12 lat to bałem się wyjść w nocy do kibla :) :) :) ). Trochę OT - oglądałem i polecam japoński film "Battle Royale" z bossem Takeshi Kitano. Poczytajcie reviews w sieci, niezła jazda 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...