Hunter166 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Mam karte GeForce5200Fx 315@475 czy jest to mozliwe zebym uzyskał 3710 punktow w 3D Mark2001SE.Nie wiem co zrobic inni maja po 8,9 tys??Maja podobny sprzet do mojego :evil: dDlaczego mam taki slaby wynik?? 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Pewnie masz karte 64bit :twisted: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Tak jak napisał kolega powyżej - najprawdopodobniej masz kartę z szyną pamięci 64 bit, ew. masz włączone AA i anizo w sterach karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Dzieki za odpowiedzi!! Juz wiem w czym tkwi moj problem mam 64bit.Czyli karta do wyrzucenia!! :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No do wyrzucenia nie, jak chcesz mozesz mi dac ;p. Ale napewno ci taka wcisneli w zestawie komputerowym w promocji, gdzie nie patrza na karte wogole albo w opisie nie bylo uwzglednione ze to 64bit i niezauwazyłeś, co cóż pech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 powiedz do jakiego śmietnika wyrzucisz to ja poszperam i bede miał 2 karte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Witam !! Ja też mam FX 5200 128MB/64bity i na następującej konfiguracji: - Athlon 2000+ (200*10) - Epox 8RDA3 - 2x256 DualDDR TWINMOS - FX5200 ustawiony na 300@400 w 3Dmark2001SE mam około 5000 punktów. Moim zdaniem możesz trochę pokombinować ze sterownikami. Ale to chyba niedużo pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Wina może tkwić w karcie sieciowej (jeśli takową posiadasz.... Z niewiadomych mi przyczyn komponent ów gdy jest obecny w kompie (lub jest włączony w Biosie w przypadku zintegrowanej), zaniża wydajność karty graficznej nawet o 30%, w moim przypadku o 20%. Miałem ten sam problem i odkryłem, że to właśnie zaniża wydajność VGA. Sprawdziłem to u kumpli, i u wszystkich tak było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Jakie stery mam sciagnac zeby poprawic wydajnosc karty??Obecnie posiadam 66.93!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A co do karty sieciowej to mam wbudowana.To jest winna tych 64bit nieszczesnych!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 to mozesz iść do kolegi i stestować u niego. pod warunkiem że ma podobną płyte proca i ramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 W sprawie tej karty sieciowej to nie ma różnicy czy twoja karta jest 64bit czy 128bit. Jeśli w czasie instalacji windy miałeś ją włączoną to sprubój, ją wyłączyć przeinstalować system, i włączyć ją i zainstalować jej stery dopier gdy VGA będzie zainstalowana... Jeśli tak zrobisz to przekonasz się o czym mówię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 proponuje wersję 56.72. sam jej używam chociaż w 3Dmarku nie mam kolosalnej różnicy w stosunku do 66.93. Spróbuj. może to coś polepszy wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...