Menek Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Witam, Chcę się dostać do Ulubionych profilu brata, mając Windows XP wchodze do: C:/ Documents and Settings/ - gdy wybieram z listy katalogów katalog o nazwie profilu pojawia się: " C:/ Documents and Settings/Konto nie jest dostepny. Odmowa dostępu. " Jak to rozwiązać? Jak daje własciwości pisze, że katalog zjamuje 0 KB więc podejżewam, że może jakoś przeniósł pliki swojego profilu w inne miejsce lub jakoś zablkował dostep - tylko jak? Dzięki za pomoc, założyłem się, że się dostane więc licze na pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 zazwyczaj uzytkownicy xp zapominaja o zalozeniu hasla na admina wiec zanim wystartuje system wciskasz F8 i logujesz sie na konto Administrator .... nie podawaj hasla !! no i wchodzisz i szukasz.... zawsze mozesz odpalic jakiegos linuxa z plytki i pogrzebac po dysku..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A co ma F8 do logowania na administratora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 tryb awaryjny.... xp bez service paka wogole nie wymaga hasla wtedy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Na adminsitratora mozna się logowac podczas normalnego logowania, nie trzeba uruchamian trybu awaryjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menek Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zapomniałem dopisac że i ja i to drugie konto ma prawa adminsitratora :) Poradzicie mi coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=103969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...