counterfeit Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 witam wszzystkich bardzo serdecznie . Jestem właścicielem kompa z którego jestem bardzo zadowolony (hardwere nie koliduje ze sobą w szystko działa prawie że idealnie ). interesuje się przeważnie jakimś tam chałupniczym tuningiem komputera i takie tam . Przy instalacji windowsa po załadowaniu moich ulubionych programów wszystko działa przecudownie .Przy czym wiadomo system sięzapycha , wpadajątrojany, pliki cookies zabierają 2 gb . Plik stronicowania to cośkoło 4Xram. Moje pytanie jest proste ? Co należy zrobić ? Jak to zrobić ? aby zrobić obraz z naszym ulubionym softwarem. Domyślam się że należy wydzielić gdzieś niewidoczną partycję coś koło 3 gb , ukryć ją z poziomu windows .i gdzieś za biosem odpalić cośco zrobi obraz plików na c.Jak coś się spieprzy robimy format odpalamy coś za biosem i instalujemy obraz Jak ? Czym? pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35828 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ACRONIS TRUE IMAGE 8 i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ghost 7.0 i masz problem z głowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek50 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja używam Ghosta 2003, jak dla mnie jest najprostrz. Przeczytałem posta na linku podanym prez SGJ ( dla mnie to ciemna magia :-))) Mam czysty system i z oprogramowaniem, zajmuje niepełne 2 GB. 3 minuty i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...