bleki Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Obecnie mam wpięty do tej płyty procesor Intel Celeron 1GHz i chciałbym wymienić na lepszy ale nie wiem ile ta płyta wytrzyma tzn Jaki maxymalnie moge wydolić płyta główna model KOB-815ep FSX ? Jesli ktos wie gdzie można to sprawdzić albo jesli poprostu ktoś to wie to prosze uprzejmie o odpis. Jakikolwiek ale odpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Utrzyma kazdy procesor na daną podstawkę, chyba ze se przeszczepisz socketa. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 hmm a to producent strony nie ma ? kobian.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie jestem pewnien ale to mozna obliczyc: maksymalne fsb x maksymalny mnoznik - mialem cos takiego na kursie serwisowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...