EXO3 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Witam! W ostatnim czesie musze bardzo czesto robic format dysku gdyż co jakiś czas (co dwa,trzy tygodnie) podczas ładowania systemu pojawia sie jakis błąd NTLDR :evil: Nie wiem czego to jest przyczyna. Nie należe do osób które mieszają w systemie więc raczej odpada żebym sam usunął jakies plik, wpisy. Wirus chyba też odpada bo mam Pande aktualizowaną na bieżąco no i łatki do systemu. Czego może to być wina? czyżby ysk twardy :?: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Mialem tak samo z jednym kompem. Za nic w swiecie nie moglem zainstalowac xpka na fat32 bo ciagle ten blad ntldr. Nie pomagaly zadne komendy fixboot fixmbr czy cos w tym stylu. Xp zainstalowal sie dopiero na ntsf.... Win 98 znowu na fat32 bardzo ladnie smigal :) Przestudiowałem prawie wszystkie artykule jakie znalazlem na googlach i nic.... Winnym w moim przypadku byl chyba jednak hdd ale nie zdazylem tego sprawdzic do konca bo musialem oddac kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No ale dziwi mnie to że wcześniej formata to robiłem co 8/10 miesięcy i nie było problemów z XP a teraz taka lipa :? Chyba też będzie coś z dyskiem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Też to miałem - to problem z płytą instalacyjną, pewnie już zjechana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...