yyy Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 to moj pierwszy post więc witam wszystkich forumowiczów procesor : barton 2500+ płyta : ABIT NF7-SL2 no i teraz pytanie - czy zmniejszenie napiecia dla procesora do 1,3 v czymś grozi ? dodam ze testowalem go 24h w Prime95 i ostro go katowalem renderingiem w LW przez klika dni 8-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No napewno nie szkodzi.Jest tylko pewna granica po której będzie sypał błędami ale to do ustalenia indywidualnie.Każdy egzemplarz inaczej się zachowuje(no może nie każdy ale poszczególne partie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 jak przeszedl takie testy i jest stabilny to wszystko bedzie ok a moze lepiej zostawic normalne napiecie i isc wyzej z zegarem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyy Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 niestety na razie nie moge krecic bo mam pamieci gowniane ( ELIXIR hehehehe ) i mi sie komputer wtedy co chwile wylacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ja tam na moim procu miałem przy standardowym taktowaniu 1,25V i chodził świetnie. Niżej z napięciem zejść już nie chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 moj poprzedni mobile chodził tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Mój chodzi 1.26V real. Przy 1.22V przeszedł prime 6,5 godziny, ale na drugi dzień komp nie wstał. Trzeba było zresetować bios, i teraz przy ustawieniu 1.25V w biosie (1.22V real) komp już nie wstaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Swego czasu testowałem 1.175V na CPU przy 1200MHz (1800XP+) i wszystko w trakcie testów było OK ale na dłuższą metę to nie wiem jak by się comp sprawował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja swojego na noc ustawiam na 1.4GHz i 1.125V, chodzi w pełni stabilnie, jak narazie żadnych problemów nie miałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...