RvG_IroN Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 kupilem tego twardzila bo moj ibm deskstar 305020 mi padl...jednak wydaje mi sie ze chodzi zbyt wolno...przynajmniej niz ibm ktory ma 5400 a seegate 7200 od czego to moze zalezec???pytanie nr 2 jak odzyskac dane z dysku...mialem na ibm 3 partycje a teaz nei mam nic poprostu jak bym kupil nowy dysk ...jest szansa na odzyskanie danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bascom Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jeśli do tej pory nic nie kombinowałeś z dyskiem to uzyj Easy Recovery. Bardzo dobry programik do odzyskiwania danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 kupilem tego twardzila bo moj ibm deskstar 305020 mi padl...jednak wydaje mi sie ze chodzi zbyt wolno...przynajmniej niz ibm ktory ma 5400 a seegate 7200 od czego to moze zalezec??? Ja mialem podobnie - padl mi IBM DPTA no i kupilem Caviara WD600BB. Fajny jest ale wydaje mi sie, ze chodzi wolniej niz powinien. DMA i takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly mam powlaczane... W HDtach pokazuje mi w granicach 28mb/s. Chyba malawo....? W roznych testach pokazuja wydajnosc rzedu 40 - 45 mb/s. CO jest grane? Pozdrowionka Misza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 kupilem tego twardzila bo moj ibm deskstar 305020 mi padl...jednak wydaje mi sie ze chodzi zbyt wolno...przynajmniej niz ibm ktory ma 5400 a seegate 7200 od czego to moze zalezec???pytanie nr 2 jak odzyskac dane z dysku...mialem na ibm 3 partycje a teaz nei mam nic poprostu jak bym kupil nowy dysk ...jest szansa na odzyskanie danych Z tą szybkością to jest normalne ze ibm jest szybszy nawet ten z 5400rpm a do odzysku Easy Recovery Professional Edition, mam, moge podesłać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...