Skocz do zawartości
RvG_IroN

hdd seegate barracuda iv 60 gb i dzyskiwanie danych

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem tego twardzila bo moj ibm deskstar 305020 mi padl...jednak wydaje mi sie ze chodzi zbyt wolno...przynajmniej niz ibm ktory ma 5400 a seegate 7200 od czego to moze zalezec???pytanie nr 2 jak odzyskac dane z dysku...mialem na ibm 3 partycje a teaz nei mam nic poprostu jak bym kupil nowy dysk ...jest szansa na odzyskanie danych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem tego twardzila bo moj ibm deskstar 305020 mi padl...jednak wydaje mi sie ze chodzi zbyt wolno...przynajmniej niz ibm ktory ma 5400 a seegate 7200 od czego to moze zalezec???

Ja mialem podobnie - padl mi IBM DPTA no i kupilem Caviara WD600BB. Fajny jest ale wydaje mi sie, ze chodzi wolniej niz powinien. DMA i takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly mam powlaczane... W HDtach pokazuje mi w granicach 28mb/s. Chyba malawo....? W roznych testach pokazuja wydajnosc rzedu 40 - 45 mb/s. CO jest grane?

Pozdrowionka

Misza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem tego twardzila bo moj ibm deskstar 305020 mi padl...jednak wydaje mi sie ze chodzi zbyt wolno...przynajmniej niz ibm ktory ma 5400 a seegate 7200 od czego to moze zalezec???pytanie nr 2 jak odzyskac dane z dysku...mialem na ibm 3 partycje a teaz nei mam nic poprostu jak bym kupil nowy dysk ...jest szansa na odzyskanie danych

Z tą szybkością to jest normalne ze ibm jest szybszy nawet ten z 5400rpm

a do odzysku Easy Recovery Professional Edition, mam, moge podesłać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...