RAV Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam P||| 800EB Mhz na płycie ECS P6VAP-A+ Czy to da sie jakos podkrecic :?: Prosze o opinie w tej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Qrde naprawde nikt nie odpowie na moj post :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Moze po prostu nikt nie wie :-) Sprobuj metody SoftFSB, poszukaj na stronie producenta ECSa czy nie ma nowych BIOSow, rozumiem ze masz zablokowany mnoznik, mozesz zerknac na benchmark.pl z tego co widziałem 800-tki dobrze chodzą na 120 x 8, czyli 960 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Nie jestem pewien ale czy któraś z tych liter E lub B nie oznacza że jest on na FSB 133Mhz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Z nowymi osobami nikt nie chce gadac:). Poszukaj w biosie (do biosu wejdziesz wciskajac DEL podczas postu). A wiec poszukaj czegos takiego jak FSB mnoznikiem sie nie interesuj bo i tak nie zmienisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Dokladnie tak, EB III 800 chodzi na 6 x 133 MHz, przejrzyj jeszcze ten link http://www.pc-boost.com/processeurs_intel_pentium3.htm, zatem musisz zmieniac magistrale powyzej 133 MHz, np 6 x 140 MHz co da 840 MHz[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Caly czas teraz patrze po roznych stronkach i widze ze powinien chodzic przy magistrali 140 MHz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 PiTer, moze masz racje z tym ze nikt nie chce gadac z nowymi osobami, ale tak nie powinno byc, mnie tam wogole nie zalezy na liczbie postow i czy jestem starym wyjadaczem czy nowym uzytkownikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mylsę że 150 też. Wszystko zależy od Ram'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 PiTer, moze masz racje z tym ze nikt nie chce gadac z nowymi osobami, ale tak nie powinno byc, mnie tam wogole nie zalezy na liczbie postow i czy jestem starym wyjadaczem czy nowym uzytkownikiemTo bylo tylko takie moje stwierdzenie, bo sam watpilem ze nikt nie wie jak pomoc gosciowi. Ja sam powiedzialem co wiedzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 PiTer, moze masz racje z tym ze nikt nie chce gadac z nowymi osobami, ale tak nie powinno byc, mnie tam wogole nie zalezy na liczbie postow i czy jestem starym wyjadaczem czy nowym uzytkownikiemTo bylo tylko takie moje stwierdzenie, bo sam watpilem ze nikt nie wie jak pomoc gosciowi. Ja sam powiedzialem co wiedzialem.Też bym chętnie pomógł ale zupełnie nie wiem o możliwościach tej jego plyty. Skoro to ECS to pewnie OC = 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...